Ons Team

 

André Dekker – Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, manuele therapie en het management van Therapeutisch Centrum Schoorl

André is in 1997 afgestudeerd aan de HVA in Amsterdam als Fysiotherapeut, in 2001 aan de HVU in Utrecht als Sportfysiotherapeut en in 2010 als Master of Manual Therapy aan de SOMT in Amersfoort, André is lid van de Nederlandse vereninging van Manueel Therapeuten, de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapeuten in de Sport en van het KNGF en staat in alle kwaliteitsregisters ingeschreven.

 

Anneke de Vos - Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie i.o.

 

 

Richa de Waal – oefentherapie Mensendieck

Richa heeft in 1982 haar opleiding voor oefentherapie-Mensendieck afgerond. In de afgelopen jaren heeft ze meerdere cursussen gevolgd o.a. sensomotoriek, verschillende ontspanningscursussen, RSI klachten bij muzikanten enz. Richa heeft zich gespecialiseerd in het werken met psychosomatische klachten. Richa staat ingeschreven in het basisregister paramedische beroepen

 

 

 

Nina Spijker – Fysiotherapie en Acupuntuur

Nina heeft in 1979 haar opleiding aan de Haarlemse Academie voor Fysiotherapie met goed gevolg afgerond en begon in 1980 met haar eigen praktijk. Zij slaagde in 1986 aan de EUTCM voor Acupunctuur in Rotterdam sindsdien voert zij een gecombineerde praktijk voor Fysiotherapie en Acupunctuur.
Nina is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en het KNGF en staat ook geregistreerd in het kwaliteitsregister van het KNGF.

 

 
We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.